JAM @ Youtube
 
 

Üdvözöljük a Jazz And More honlapján!

 

JAM csoportkép

A Jazz and More fiatal énekegyüttes. Nem hagyományos kórus.

Ez valami más...

Kezdetben volt a zene. Nem volt komolyzene és - hogy is nevezzük a rengeteg stílust és műfajt? - nem komoly zene. Csak zene volt. Kétféle: jó és kevésbé jó.

Amikor nem is olyan régen elkezdtünk együtt énekelni, kicsit közelíteni akartuk talán egymáshoz azt, ami egykor összetartozott és összetartozik. Swinging Bach Singers néven a barokk óriást igyekeztünk dzsesszes átiratokkal közelebb vinni azokhoz, akik nem barátai a komolyzenének".

A repertoár bővülésével megjelentek az örökzöld slágerek, jazz és pop átiratok, gospelek, musicalek és az éneklést kiegészítette a mozgás, a tánc és a hangszeres kíséret. Ez indokolta nevünk megváltoztatását.

Valamennyien amatőrként, a műfaj iránti szeretetből énekelünk. S hogy milyen eredménnyel, arról a sok hazai és egyre több külföldi felkérés és siker tanúskodik. Szívesen lépünk fel rendezvényeken (utcabálok, fesztiválok, céges partyk, stb.), adunk önálló koncertet. Büszkék vagyunk, hogy számos hazai kíváló énekes háttérkórusa lehetünk. Koncertjeinket vonzóan színesítik tehetséges szólistáink fellépései. Műsorunkat igyekszünk megrendelőink igényeihez igazítani.

Nézzen bele honlapunk rovataiba, találkozzunk valamelyik koncertünkön!

Kérjük, támogassa kórusunk munkáját, ajánlja fel adója 1%-át:

JAM Kórus Közhasznú Egyesület, adószám: 18198472-1-41 

Segítségét köszönjük!

Próba: hétfő és csütörtök 19:00 - 21:30
Láng Művelődési Központ, Bp. XIII. Rozsnyai u. 3.